Замовлення до 700 грн відправляємо за повною передоплатою. Дякуємо за розуміння.
Графік роботи:

Будні: 10:00 - 18:00

Сб: вихідний

Нд: вихідний

0
Мій кошик
Каталог
Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

Журавлина

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Відображення:

Журавлина - популярний суперпродукт. Завдяки своїм корисним властивостям журавлина знайшла широке застосування при лікуванні різних захворювань. Вона може позитивно впливати як на певні органи і системи, так і поліпшити роботу всього організму в цілому.

Журавлина - багате джерело ряду вітамінів і мінералів, особливо вітаміну С.

  • Вітамін С: Також відомий як аскорбінова кислота, вітамін С є одним з основних антиоксидантів журавлини. Це важливо для підтримки шкіри, м'язів і кісток.
  • Марганець: Марганець, що міститься в більшості продуктів, необхідний для росту, обміну речовин і антиоксидантної системи вашого організму.
  • Вітамін E: Незамінний жиророзчинний антиоксидант.
  • Вітамін К1. Вітамін K1, також відомий як филлохинон, необхідний для згортання крові.
  • Мідь. Недостатнє споживання міді може мати несприятливі наслідки для здоров'я серця.

Журавлина дуже багата біологічно активними рослинними з'єднаннями і антиоксидантами, особливо на поліфеноли флавоноїдів.

  • Кверцетин. Найпоширеніший поліфенол-антиоксидант в журавлині. Фактично, журавлина є одним з основних фруктових джерел кверцетину.
  • Мирицетин. Мирицетин, що є основним антиоксидантну поліфенолом журавлини, може мати ряд корисних для здоров'я ефектів.
  • Пеонідін. Поряд з ціанідом пеонідін відповідає за насичений червоний колір журавлини і деякі з їхніх наслідків для здоров'я. Журавлина - один з найбагатших дієтичних джерел пеонідін.
  • Урсолова кислота. Концентрована в шкірі урсолова кислота являє собою тритерпенові сполуки. Це інгредієнт багатьох традиційних лікарських трав і має сильну протизапальну дію.
  • Проантоціанідіни А-типу. Ці поліфеноли, також звані конденсованими танинами, вважаються ефективними проти ІМП.

Деякі люди використовували журавлину для лікування захворювань сечового міхура і нирок, в той час як інші використовують її для лікування поганого апетиту, захворювань шлунка, захворювань крові і цинги.

У наш час до переваг журавлини можна віднести наступне:

Профілактика інфекцій сечовивідних шляхів:

ІМШ є одними з найпоширеніших бактеріальних інфекцій, особливо серед жінок. Найчастіше вони викликаються кишковою бактерією Escherichia coli (E. coli), яка прикріплюється до внутрішньої поверхні сечового міхура і сечовивідних шляхів.

Журавлина містить унікальні фітонутрієнти, відомі як проантоціанідіни А-типу або конденсовані таніни.

Проантоціанідіни A-типу запобігають прикріплення кишкової палички до слизової оболонки сечового міхура і сечовивідних шляхів, що робить журавлину потенційної профілактичним заходом проти ІМШ.

Фактично, журавлина - один з найбагатших фруктових джерел Проантоцианидина, особливо A-типу.

Зниження ризику серцево-судинних захворювань:

Деякі дані свідчать про те, що поліфеноли, що містяться в журавлині, можуть знизити ризик серцево-судинних захворювань (ССЗ). Було виявлено, що додавання журавлини в раціон може допомогти людині впоратися з декількома факторами ризику серцево-судинних захворювань. До них відносяться систолічний артеріальний тиск, тобто артеріальний тиск під час скорочення серцевого м'яза.

Огляд також показав, що добавка журавлини допомагає знизити індекс маси тіла (ІМТ) і підвищити рівень ліпопротеїнів високої щільності (ЛПВЩ) або «хорошого» холестерину.

Безпека і побічні ефекти

Журавлина і продукти з журавлини зазвичай безпечні для більшості людей, якщо їх вживати в помірних кількостях.

Однак надмірне вживання може викликати розлад шлунка і діарею, а також може збільшити ризик утворення каменів в нирках у схильних людей.

Журавлина - особливо концентрований екстракт журавлини - може містити високий рівень оксалатів. З цієї причини вони вважаються чинником ризику утворення каменів в нирках при вживанні у великих кількостях. Більшість каменів в нирках складаються з оксалату кальцію, тому надмірна кількість оксалату в сечі є одним з основних факторів ризику.

  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
Вгору