Кількість
|
Вартість
|
||
|
Багато людей відчувають труднощі при перетравленні їжі, що містить молочні продукти, яке призводить до таких некомфортних явищ, як періодичний метеоризм та здуття живота. Це може статися через нестачу в організмі ферментів, що розщеплюють молочні продукти. Ферменти для перетравлення молочних продуктів (Lacto) сприяють повному засвоєнню молочних продуктів, що може зменшити дискомфорт, характерний для непереносимості лактози і казеїну. Ферменти для перетравлення молочних продуктів (Lacto) містить лактазу та вісім інших ферментів, які діють синергетично, сприяючи перетравленню молочних цукрів, білків та жирів.
Рекомендації із застосування:
Приймати по 1 капсулі з кожним прийомом їжі, що включає молочні продукти.
Компонент | Склад 1 капсули |
Лактаза | 9500 ALU |
Амілаза Thera-blend | 7500 DU |
Протеаза Thera-blend | 25 000 HUT |
Глюкоамілаза | 25 AGU |
Мальтаза | 350 DP° |
Ліпаза Thera-blend | 686 FIP |
Целюлаза Thera-blend | 300 CU |
Альфа-галактозидаза | 50 GalU |
Інвертаза | 76 SU |