Графік роботи:

Будні: 10:00 - 18:00

Сб: вихідний

Нд: вихідний

0
Мій кошик
Каталог
Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

Корінь кульбаби

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Відображення:

Кульбаба (Taraxacum officinale) - багаторічна трав'яниста рослина сімейства Айстрові (Складноцвіті). До цього ж сімейства ставляться ромашки і соняшники.

Рослина давно використовується в фітотерапії, щоб допомогти травленню і стимулювати апетит.

Корінь кульбаби містить каротиноїди, мінерали, вітаміни і різні біоактивні компоненти, в тому числі Культивують лактони, хлорогеновую кислоту і цікоріевий кислоту. У корені кульбаби накопичується до 40% інуліну. Завдяки біологічно активним речовинам, що містяться в корені, кульбаба має антиревматичними, антігіперглікеміческого, гепатопротекоторнимі властивостями.

Антиоксидантні властивості: Кульбаба містять бета-каротин, який є антиоксидантом, який допомагає захистити клітини від поврежденій. Дослідження показує, що каротиноїди, такі як бета-каротин, відіграють життєво важливу роль в зменшенні пошкодження клітин. Квітка кульбаби також багата на поліфеноли, які є ще одним типом антиоксидантів.

Протизапальні властивості: Деякі дослідження показують, що екстракти та з'єднання кульбаби можуть допомогти зменшити запалення в організме. Виявлена, що хімічні речовини, присутні в кульбабах, роблять позитивний вплив на зменшення запальних реакцій.

Зниження кров'яного тиску: Існує мало досліджень, які підтверджують використання кульбаби для зниження кров'яного тиску. Однак кульбаба - хороше джерело калію. Існують клінічні дані, що свідчать про те, що калій допомагає знизити кров'яний тиск.

Регулювання рівня цукру в крові: Цікоріеві і хлорогенові кислоти - два біологічно активних з'єднання кульбаби. Вони містяться у всіх частинах рослини і можуть допомогти знизити рівень цукру в крові.

Допомога травленню: Деякі люди використовують кульбабу як традиційний засіб від запорів та інших проблем з травленням. Деякі хімічні речовини, присутні в кульбабі, допомагають поліпшити травну систему.

Добавки і дозування

Листя, стебла і квіти кульбаби часто вживаються в їжу в їх природному вигляді, і їх можна їсти приготованими або сирими. Корінь зазвичай сушать, подрібнюють і вживають як замінник чаю або кави.

Кульбаба також доступний в додаткових формах, таких як капсули, екстракти і настойки.

В даний час немає чітких рекомендацій щодо дозування, так як на кульбабі в якості добавки було проведено дуже мало досліджень на людях.

Добавки з кульбаби можуть викликати у деяких людей алергічні реакції. Людям не слід використовувати добавки з кульбабами, якщо вони чутливі до кульбаби або деяким іншим рослинам, таким як амброзія, маргаритки, хризантеми або чорнобривці.

Люди, що пробують добавки, повинні слідувати інструкціям на пляшці щодо рекомендованих доз і завжди консультуватися з лікарем, перш ніж приймати їх.

  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
Вгору