Кількість
|
Вартість
|
||
|
Метилфолат Methyl Folate (L-5-MTHF) - є водорозчинним вітаміном B9 і забезпечує організм природною формою, фолієвої кислоти, зазвичай зустрічається у клітинах та має важливе значення для загального стану здоров'я. 5-метилтетрагідрофолат (5-МТГФА) бере участь як кофактор у реакціях організму, зокрема, реметилювання гомоцистеїну в метіоніну.
Метилфолат – є біологічно активною формою фолату, що зустрічається в природі. Метилфолат використовується для основних функцій організму: розподіл клітин та синтез нейромедіаторів. На відміну від звичайної фолієвої кислоти, метилфолат проникає через гематоенцефалічний бар'єр, де впливає на функцію нервів. Вітамін B9 необхідний для зростання та розвитку кровоносної та імунної системи.
Продукти, що містять велику кількість фолієвої кислоти - це листові овочі (шпинат, броколі, салат) фрукти (банани, дині, лимони), спаржа, боби, дріжджі, гриби, м'ясо (яловича печінка та нирки), апельсиновий та томатний соки. Жінки, які вагітні або можуть завагітніти, повинні приймати фолієву кислоту, щоб запобігти викидням та дефектам розвитку нервової трубки плода.
Прийом фолієвої кислоти попереджає рак товстої кишки чи шийки матки. Фолієва кислота запобігає хворобам серця, інсульту, а також ефективна для зниження в крові рівня гомоцистеїну. Прийом фолієвої кислоти ефективний при втраті пам'яті, слуху, хворобі Альцгеймера та очей (вікової макулярної дегенерації), ознаках старіння, при остеопорозі, синдромі неспокійних ніг. Також ефективний при проблемах пов'язаних з порушенням сну, депресією, нервових і м'язових болях. Фолієва кислота бере участь у виробництві генетичного матеріалу та у багатьох інших функціях організму.
Застосування:
Приймати по 1 таблетці на день
Склад:
Компонент | Склад 1 таблетки |
Фолієва кислота (L-Methylfolate, Metafolin) |
1000 мкг |
Інші інгредієнти:
Целюлоза, дикальція фосфат, croscamellose натрію, рослинний стеарат та діоксид кремнію.
Не містить:
Дріжджів, пшениці, сої, клейковини, молоко/молочні продукти, кукурудзи, натрію, цукру, крохмалю, штучних барвників, консервантів, ароматизаторів, або генетично модифікованих організмів (ГМО).