Кількість
|
Вартість
|
||
|
Жирні кислоти омега-3 відіграють важливу роль у підтримці оптимального стану здоров’я та самопочуття. ЕПК і ДГК в омега-3 підтримують здоров’я багатьох систем в тілі людини, у тому числі серцево-судинну, імунну та когнітивну системи*.
Риб’ячий жир з омега-3Oslomega містить високорафінований риб’ячий жир KD-Pür®, оброблений в Норвегії, з натуральним лимонним смаком.
Рекомендації із застосування
Приймати по 1 чайній ложці (5 мл) на день під час їжі. Бажано приймати відповідно до рекомендацій лікаря.
Інші інгредієнти
Основні інгредієнти
Високорафінований риб’ячий жир з омега-3 (анчоуси, сардини, скумбрія), натуральний ароматизатор «лимон», натуральні змішані токофероли (соя).
Містить: рибу (анчоуси,, сардини, скумбрія) та сою.
При виготовленні цього продукту не використовуються молоко, яйця, молюски, деревні горіхи, арахіс, пшениця, глютен. Виробляється на підприємстві, що проходить незалежні перевірки та має реєстрацію cGMP, де може здійснюватись обробка інших продуктів, які містять ці алергени або інгредієнти.
Попередження
Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед початком застосування дієтетичних добавок в період вагітності та грудного вигодовування, особам, які страждають хронічними захворюваннями, людям похилого віку, особам молодше 18 років, особам, які приймають рецептурні препарати (наприклад, антикоагулянти) або мають діагностоване лікарем захворювання, слід проконсультуватися з лікарем, фармацевтом, натуропатом або іншим кваліфікованим медичним працівником.
Колір може природньо змінюватися.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1 чайна ложка (5 мл) | ||
Порцій в упаковці: 100 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Калорії | 40 | |
Усього жирів | 4,5 г | 6 %* |
Насичені жири | 1 г | 5 %* |
Холестерин | 25 мг | 8 %* |
Усього омега-3 | 1400 мг | † |
ЕПК (ейкозапентаєнова кислота) | 740 мг | † |
ДГК (докозагексаєнова кислота) | 460 мг | † |
Додаткові омега-3 | 200 мг | † |
* Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день. † Добову норму не визначено. |