Кількість
|
Вартість
|
||
|
Каприлова кислота, також відома як октанова кислота, є жирною кислотою, що зустрічається в природі. Каприлати кальцію та магнію діють як буфери (пом'якшувачі) і можуть також допомогти уповільнити розсіювання та вивільнення каприлової кислоти, щоб підтримати її активність у всьому шлунково-кишковому тракті. Каприловая кислота сприяє створенню сприятливого середовища для корисної мікрофлори. Через її розчинність у жирових тканинах, вона, як вважають, проникає в клітини слизової оболонки кишечника і здійснює там свою діяльність. Прийом даної харчової добавки допоможе швидко впоратися із цією медичною проблемою. Каприловая кислота зможе в найкоротші терміни не лише відрегулювати дріжджовий баланс, а й зупинить подальше розмноження шкідливих бактерій.
Рекомендації із застосування:
Приймати 1-2 капсули за 30 хвилин перед кожним прийомом їжі.
Склад: | |
Кальцій (каприлат) | 30 мг |
Магній (каприлат) | 18 мг |
Каприлова кислота | 400 мг |