Кількість
|
Вартість
|
||
|
Риб'ячий жир омега-3 з високим вмістом ЕПК і ДГК в капсулах, що легко проковтуються.
Супер ЕПК допомагає зберігати нормальну запальну відповідь організму в м'язах та зв'язках, покращувати настрій, підтримувати здоров'я серця та мозку, а також здорову інсулінову реакцію. Сертифіковано NSF для спортсменів.
Продукт Супер ЕПК від Thorne сертифікований NSF для спортсменів. Дві найбільш важливі омега-3 жирні кислоти – ЕПК та ДГК – дуже корисні для серцево-судинної системи. Ці жирні кислоти підтримують кровообіг, забезпечуючи здоров'я кровоносних судин, посилюючи кровотік шляхом покращення функції ендотелію, а також зберігаючи здоровий рівень тригліцеридів та холестерину. Вони підтримують здоров'я мозку та когнітивної функції, а також настрій. Продукт «Супер ЕПК» від Thorne — це продукт, що найбільше продається, протягом більше двох десятиліть. Він має високу якість і містить чистий риб'ячий жир. Для видалення холестерину та забруднюючих речовин із сирих інгредієнтів, включаючи ПХД та важкі метали, використовується молекулярна дистиляція. Супер ЕПК сертифіковано NSF для спортсменів.
Омега-3 жирні кислоти є незамінними жирними кислотами, тому що людина повинна отримувати їх із їжі або добавок; тобто вони не можуть бути синтезовані з інших речовин в організмі. ЕПК та ДГК важливі у зрілому віці, а також у періоди активного росту мозку, яким характеризується пренатальний та постнатальний розвиток. Доведено корисність харчових добавок з ДГК та ЕПК для цілого ряду відомих вищих психічних функцій.
Рекомендації із застосування:
Приймати по 1 желатиновій капсулі двічі-тричі на день або за рекомендацією вашого лікаря.
Склад: | ||
Размер порции: Одна желатиновая капсула | ||
Каждая желатиновая капсула содержит: | % от суточной нормы | |
Калорий | 10 | |
Всего жиров | 1 г | 1 %* |
ЭПК (эйкозапентаеновая кислота) (из рыбьего жира) |
425 мг | ** |
ДГК (докозагексаеновая кислота) (из рыбьего жира) |
270 мг | ** |
*Проценты от суточной нормы основаны на рационе в 2000 калорий. **Суточная норма не установлена. |