Кількість
|
Вартість
|
||
|
Червоний ферментований рис - це натуральний продукт, який використовувався азіатськими фахівцями по травах приблизно з 800 р н.е. Вироблений шляхом ферментації червоного рису (Monascus purpureus) з білим рисом, червоний ферментований рис використовується в приготуванні їжі для поліпшення її смаку і кольору. Пекінська качка - один із прикладів поліпшення кольору і аромату з використанням червоного ферментованого рису. Червоний ферментований рис від NOW проводиться дуже дбайливим чином, щоб забезпечити відсутність цитринін, небажаного побічного продукту ферментації рису.
Рекомендації по застосуванню
Приймайте по 2 капсули 1-2 рази на день, бажано під час їжі.
Інші інгредієнти
Овочевий полісахарид (капсула).
Не справляється з додаванням пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або інгредієнтів горіхового горіха. Виробляється в установці GMP, яка обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.
В даний час використовується червоний дріжджовий рис, який проводиться повністю в США
Попередження
Не слід використовувати в разі вагітності, планування вагітності або грудного вигодовування, так як використання цього продукту може завдати шкоди плоду. Тільки для дорослих. Проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви приймаєте медикаменти (особливо статини) або у вас є захворювання, в тому числі непереносимість статинів або захворювання печінки. Зберігати в недоступному для дітей місці. При виникненні неприємних відчуттів в м'язах припиніть прийом і зверніться до лікаря.
Продукт може змінювати колір природним чином.
Після розтину зберігати в прохолодному сухому місці.
додаткові факти | ||
Розмір порції: 2 капсули Veg | ||
Порцій в контейнері: 60 | ||
Кількість на порцію | % Денна вартість | |
Органічний червоний дріжджовий рис (Monascus purpureus) |
1,2 г (1200 мг) | * |
* Добова доза не визначена. |