Кількість
|
Вартість
|
||
|
Куркума - це рослина сімейства імбирних, яке давно відоме своїм багатим біохімічним складом і лікарськими властивостями.
Куркума тонізуючий, болезаспокійливий та кровоспинний засіб. При постійному застосуванні підвищує концентрацію кателіцідіна, білка, який має протимікробні властивості. Саме він допомагає впорається з грибками і вірусами, підвищуючи опірність імунної системи.
Також куркума вкрай корисна при мігрені, жовчнокам'яній хворобі, виразці та гастриті. Вона відновлює баланс ензимів, які перешкоджають запальним процесам і допомагає загоювати рани. Куркумін активізує синтез колагену, головного структурного білка в організмі, допомагаючи цим зміцнити стінки судин. Регулярне вживання куркуми знижує рівень холестерину в крові, запобігаючи тромбозам й атеросклерозу.
На додаток, куркума має жовчогінну властивість, він сприяє скороченню жовчного міхура.
Показання до застосування
Приймати 1 капсулу до 3 разів на день, переважно під час їжі, або за рекомендацією фахівця.
Інші інгредієнти:
Мікрокристалічна целюлоза з рослинної целюлози, суміш фіто2x (l-аскорбінова кислота, натуральний бета-каротин), рослинний кремнезем магнію стеарат.
Phyto2x® - це особлива суміш антиоксидантів, метою якої є збереження свіжості інгредієнтів.
Не містить
глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних підсолоджувачів, консервантів та барвників.
Елемент | Вага | Одиниця | Відсоток |
Порція | 1 | капсула | |
Порцій в упаковці | 60 | ||
Загальний вміст вуглеводів | <1 | г | |
Екстракт куркумиСтандартизований екстракт куркуми (корінь) (крикміноїди 372 мг [93%]) |
400 | мг |