Кількість
|
Вартість
|
||
|
Яблучна кислота - натуральна фруктова кислота, присутня майже у всіх клітинах організму і зайнята в лимонно-кислому циклі, в якому енергія утримується під час метаболізму вуглеводів і жирів.
Магній – необхідний кофактор більш ніж 300 ферментативних реакцій метаболізму, синтезу АТФ та виробництва енергії. Магній відіграє важливу роль у розслабленні м'язів, як кофактор ферментів та за рахунок здатності врівноважувати кальцій у клітині.
Рекомендації із застосування:
Приймати по 2-6 капсул на день під час їжі.
Склад: | Склад 1 порції (6 капсул) |
Калорії | 10 кКал |
Всього вулкаводів | 3 г |
Харчові волокна (клітковина) |
1 г |
Протеїн | 1 г |
Магній (магнію малат) |
425 мг |
Тригідрат малата магнію |
3.75 г |
Яблучна кислота | 2,5 г |