Кількість
|
Вартість
|
||
|
Наттокіназа - це фермент, отриманий з "натто", традиційної ферментованої соєвої їжі, популярної в Японії. У процесі виробництва натто дружні бактерії Bacillus subtilis ферментують варені соєві боби, виробляючи наттокіназу. Натто безпечно споживали протягом тисячоліть завдяки численним перевагам для здоров’я. Деякі дослідницькі публікації показують, що наттокіназа може допомогти підтримувати здоров'я серцево-судинної системи.
Рекомендації із застосування:
Як дієтичну добавку приймайте одну капсулу один-два рази на день натщесерце.
Розгляньте можливість прийому цього продукту в поєднанні з коензимом коензиму Q10 Best Naturals, вітаміном Е та риб’ячою або лляною олією.
Склад:
Размер порции: 1 вегетарианская капсула | ||
Порций в упаковке: 90 | ||
Количество в 1 порции | % от суточной нормы | |
Наттокиназный комплекс Эквивалент 2000 фибринолитических единиц (FU) Ферментная активность |
100 мг |