Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мембрана яєчної шкаралупи - це унікальна біологічна матриця, яка включає основні речовини для суглобів, наприклад, хондроїтин, глюкозамін, гіалуронову кислоту, колаген та інші протеїни. NEM (натуральна мембрана яєчної шкаралупи) - це запатентована формула мембрани яєчної шкаралупи, яка підтримує суглобову тканину і навколишні суглоб синовіальні тканини, живлячи суглоб, а також забезпечуючи збалансований імунну відповідь на знос і пошкодження. Клінічні дослідження показують, що NEM покращує стан суглобів і підвищує їх гнучкість в середньому за 7-10 днів.
Рекомендації по застосуванню
Приймати по 1 капсулі в день
Інші інгредієнти
Целюлозний (капсульний) порошок целюлози, стеаринова кислота (рослинний джерело) і діоксид кремнію.
Містить яйце. Підходить для овоч-вегетаріанців.
Не виробляється з додаванням пшениці, клейковини, сої, молока, риби, ракоподібних або трійників. Виробляється в установці GMP, яка обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.
склад | ||
Розмір порції: 1 капсула Veg | ||
Кількість на порцію | % Від добової потреби | |
NEM Natural Eggshell Membrane | 500 мг | * |
* Добова доза не визначена. |