Кількість
|
Вартість
|
||
|
Антиоксиданти – це біологічно активні речовини, які нейтралізують вплив на клітини організму вільних радикалів та захищають клітини від окиснення. Дія антиоксидантів спрямоване на захист клітини від зовнішніх та внутрішніх токсичних речовин, на оновлення та оздоровлення тканин, на попередження розвитку ракових утворень на гальмування процесів старіння та в'янення організму. Антиоксиданти надходять в організм з продуктами харчування, і є поживними речовинами, яких постійно потребує організм.
До основних антиоксидантів відноситься вітаміни С, Е, А, ОРС, мікроелементи селен, цинк та глутатіон, убіхінон. При недостатньому надходженні антиоксидантів до організму збільшується ризик розвитку серцево-судинних захворювань, ракових утворень, катаракти, артритів, порушується обмін речовин. Коефіцієнт ОРАС є міжнародним показником здатності антиоксидантів поглинати вільні радикали, показник виміру антиоксидантної можливості харчових продуктів. Харчові продукти з високим показником ОРАС необхідні нормального функціонування організму.
Рекомендації із застосування:
Приймати 1-2 капсули на день у розділених дозах під час їжі.
Склад: | |
Вітамін А (бета-каротин) |
10,000 МО |
Вітамін Е (d-альфа- токоферол -сукцинат) |
100 МО |
Рібофлавін (Вітамін В2) |
25 мг |
Цинку (цинк піколінат) |
5 мг |
Селен (селенометіонін) |
100 мкг |
N-ацетил -L-цистеїн (NAC) (у вільній формі) |
100 мг |
Молочний будяко (silybum marianum) екстракт (насіння) (стандартизований, щоб утримувати 80% силімарину) |
100 мг |
Змішані каротиноїди (лютеїн, лікопін та зеаксантин) |
500 мкг |