Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пивні дріжджі – це мікроскопічні гриби, що прискорюють бродіння органічних сполук. Оскільки пивні дріжджі складаються з найважливіших амінокислот, мінеральних речовин, вітамінів B, E, D, F, PP, H, ферментів - вони мають лікувальні властивості. Пивні дріжджі застосовуються при порушеннях мінерального, вітамінного, білково-вуглеводного обміну речовин, для шкіри, нігтів, волосся, апетиту, при дисбактеріозі, кишкових розладах, захворюваннях шкіри, фурункульозі, цукровому діабеті.
Вживання пивних дріжджів у лікувальних та профілактичних цілях активізує обмінні процеси організму, знижує холестерин, нормалізує мікрофлору кишечника, підвищує стійкість до стресів, покращує апетит та зміцнює імунітет. Професійні спортсмени під час інтенсивних фізичних навантажень, намагаючись досягти значних результатів, можуть приймати пивні дріжджі.
Рекомендації із застосування:
Приймати 2 столові ложки щодня. Можна посипати каші, салати або додавати до тушкованих страв, супів, соусів, підлив, соків або хлібобулочних виробів.
Склад:
Компонент | Склад 2 ст. ложок (30 г) |
Калорії | 110 |
Калорії від жирів | 15 |
Усього жирів | 1,5 г |
Усього вуглеводів | 13 г |
Харчові волокна | 6 г |
Цукор | 4 г |
Білок | 13 г |
Тіамін (вітамін B1) | 0,3 мг |
Рибофлавін (вітамін В2) | 0.9 мг |
Нікотинова кислота | 5,7 мг |
Вітамін B6 | 0,15 мг |
Фолієва кислота | 205 мкг |
Залізо | 0,6 мг |
Марганець | 0,2 мг |
Натрій | 25мг |
Типова природна амінокислота однієї порції* |
|
L-аланін | 1080 мг |
L-аргінін | 750 мг |
L-аспарагінової кислоти | 1710 мг |
L-цистеїн | 270 мг |
L-глутамінова кислота | 3330 мг |
L-гліцин | 780 мг |
L-гістідин | 870 мг |
L-ізолейцин | 750 мг |
L-лейцин | 1230 мг |
L-лізин | 1170 мг |
L-метіонін | 270 мг |
L-Фенілаланін | 750 мг |
L-проліну | 660 мг |
L-серин | 930 мг |
L-Треонін | 930 мг |
L-Триптофан | 120 мг |
L-тирозин | 330 мг |
L-валін | 90 мг |