Кількість
|
Вартість
|
||
|
Омега від компанії Carlson Labs виготовляється зі свіжої риби, яку ловлять біля берегів Норвегії. Жир проводиться без застосування хімічних засобів та з додаванням вітаміну Е.
Користь Омега 3:
- підвищують еластичність судин, знижують ризик розвитку атеросклерозу;
- забезпечують повноцінне функціонування головного мозку та ЦНС;
- зміцнюють суглоби;
- покращують стан шкіри та волосся;
- стабілізують психоемоційний стан;
- мають протизапальний ефект, підвищують витривалість, опірність інфекціям;
- благотворно впливають на репродуктивну сферу
Лікарі та дієтологи рекомендують дорослим вживати не менше трьох рибних страв на тиждень. Віддаючи перевагу жирним сортам (сардина, оселедець, лосось, сьомга, форель). Але риба присутня на нашому столі не часто, а дехто взагалі не любить рибу. У цьому випадку просто необхідно приймати омегу.
Найцінніше, що входить до складу цього продукту – полінасичені кислоти Омега-3. Вони покращують кровообіг, знижуючи цим розвиток тромбів у кровоносних судинах, благотворно впливають на роботу серця, перешкоджають розвитку аритмії та атеросклерозу.
Вміст у жирі таких важливих вітамінів як вітаміни групи А і D робить його ще більш затребуваним у щоденному раціоні.
Вітамін А необхідний для нормального зростання клітин шкіри та відновлення слизових, а також для покращення зору.
Вітамін D допомагає засвоювати організму кальцій та фосфор. Це дуже важливо у дитячому віці, тому що він не тільки допомагає прискорити зростання кісток, а й попереджає розвиток рахіту. У дорослих він знижує судоми литкових м'язів, добре відбивається на зростанні зубів та кісток, а також на нервовій системі.
Рекомендації із застосування:
Приймати 2 капсули щодня під час їжі.
Склад: | |
Калорій | 20 |
Усього жирів | 2 г |
Білок | <1 г |
Вітамін Е (природний d-альфа-токоферол) |
13.4 мг |
Норвезька омега | 2 г |
Усього жирних кислот Омега-3 |
1200 мг |
ЕПК (ейкозапентаєнова) кислота) |
600 мг |
ДГК (докозагексаєнова) кислота) |
400 мг |