Кількість
|
Вартість
|
||
|
Яблучний оцет одержують шляхом природного бродіння солодкого яблучного сидру. Більше 2000 років оцет використовується в усьому світі для різних кулінарних цілей. Його кислотні властивості визнали зовсім недавно.
Рекомендації по застосуванню
Приймайте по 1 або 2 капсули до 3 разів на день під час їжі.
Інші інгредієнти
Желатин (капсула), кремнезем і стеарат магнію (рослинний джерело).
Не виробляється з додаванням пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або інгредієнтів горіхового горіха.
Виробляється в установці GMP, яка обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.
Попередження
Після відкриття зберігати в прохолодному, сухому місці.
Попередження: Тільки для дорослих. У період вагітності, лактації, прийому ліків або при наявності будь-яких медичних проблем проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.
Не вживати в їжу пакетик з поглиначем вологи. Зберігати в бутлі.
Продукт може природним чином змінювати колір.
склад | ||
Розмір порції: 2 капсули | ||
Порцій в контейнері: 90 | ||
Кількість на порцію | % Від добової потреби | |
Яблучний оцет | 900 мг | * |
* Добова доза не визначена. |